Частна професионална гимназия "Банкер"

Рая Майер

В личен план “Банкер” е най-хубавото нещо, което се е случвало в живота ми. Там се срещнаха пътищата ни с настоящия ми съпруг, с когото имаме прекрасно семейство и две великолепни деца – Божидар и Алис.

“Банкер” е мястото, където мога категорично да твърдя, че открих любовта към ученето. Ученето като философия на живота, защото наистина е прекрасен и интересен животът, когато всеки ден имаш шанса да научаваш нещо ново. Преди “Банкер” в основното си образование имах много посредствени оценки, не добро представяне в час и т.н., и т.н. Средното си образование в “Банкер” завърших с отличен, а също и двете си висши образования по-късно. Защото в “Банкер” първо учехме различни и интересни неща, и още по-важното е, че ги учехме по различен и интересен начин – много по-интригуващо, с праткическа насоченост, така че наистина да са полезни и интересни. Това безспорно е е най-ценното нещо, което ми даде “Банкер” любовта към ученето, към новите и интересни неща, желанието да бъда успешна в това, с което се занимавам.

Любопитно е да отбележа, че по време на магистратурата ми в УНСС имахме курс: “Основи на счетоводството”. Още по време на първата лекция ни предложиха, ако някой преди е карал някъде счетоводство да се яви на изпит без да минава курса. Аз се замислих за момент, тъй като бяха минали 6 години след като бях завърпшила “Банкер”, където последно съм имала досег със счетоводство, но си казах: “Какво пък, ще се пробвам”. Взех си изпита с 6, благодарение на знанията си само и единствено от “Банкер”. Това е само един от много случаи, когато образованието, което съм получила в “Банкер” ми е помагало в живота.

Винаги се връщам към години в гимназия “Банкер” с топлина в сърцето и с усмивка на лицето.

IMG_9621111

Рая Майер Фикосота ООД - Маркетинг Мениджър европейски пазари

Sponsors